Sobre “Ensemble Music Collection”

Fundada el 2017 per Alfons Carrascosa, neix amb una forta vocació educativa i pedagògica. Entre els seus objectius principals hi trobem la creació, edició, distribució i explotació de material relacionat amb el jazz i la música moderna. Amb aquesta finalitat fem servir diferents canals des dels quals es poden trobar i adquirir els nostres llibres. La web www.ensemblemusiccollection.com ens dona la possibilitat de presentar-vos tot el catàleg per què pugueu adquirir-ne les obres, ja sigui via postal/enviament o via online. Gràcies a l´autodistribució, també podreu trobar la nostra col.lecció a les llibreries musicals especialitzades de tot el pais.

Ens agrada treballar amb diferents tipus de formats, des de duets o mètodes pedagògics fins a grans formacions com big band, passant per ensembles de diferents tamanys i instrumentació.

Un altre propòsit de ECM és impulsar la nostra relació amb els Conservatoris, escoles de música, professors, alumnes, aficionats, etc…. arribant a acords que permetin incloure la nostra música a la programació de les assignatures de jazz i música moderna.

També volem, evidenment, contactar amb el major nombre possible de creadors (compositors, arranjadors….) que vulguin editar les seves obres, treballant des d´aquí perquè aquestes no es quedin en l´anonimat i puguin formar part del cabal cultural del nostre pais.

Us voldria dir també que des d´EMC posem a la vostra disposicó un equip d´arranjadors, per a qualsevol treball per encàrrec que tingui relació amb el perfil de música a la qual ens dediquem .

Esperem anar ampliant el nostre catàleg paulatinament, donant cabuda a obres de diferents autors.

Fins aviat!

compositionsac@gmail.com

Sobre mi.

– Arranjador de la Sant Andreu jazz band (SAJB)

-Col.laborador en el Taller de Músics en arranjaments “la música de Tete Montoliu”

-Arranjaments per Orquestra Simfònica del Vallès, projecte “Andrea Motis/Joan Chamorro”

– Arranjador i compositor de la meva propia big band (BAb. Big Acoustic band).

– Arranjaments per big band “Chamorro/Motis”

-Múltiples arranjaments petit format (quartets de saxo, quartets de clarinet, gravacions….)

Professor d´improvisació, conjunt instrumental i big band, a ESEM (Escola Sup Taller de Músics).

Alfons Carrascosa

Músics